κύρια φωτογραφία συνταγής Ντιπ Αγκινάρας

Ντιπ Αγκινάρας

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Chloe
Chloe @cook_8451206

Ένα πεντανόστιμο και πολυ εύκολο ντιπ. Έχει μόνο τρία συστατικά.Δοκιμάστε το, είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Μπορείτε να προσθέσετε 1 φλ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 φλ. από οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.Σερβίρετε με μια ποικιλία κράκερ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-8
  1. 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας
  2. 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμάνετε το φούρνο στους 190° c.

  2. 2

    Στραγγίξτε τις αγκινάρες και κόψτε κομματάκια.

  3. 3

    Προσθέστε τη μαγιονέζα και την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά.

  4. 4

    Απλώστε το μείγμα σε ένα ταψί και ψήστε στο φούρνο για 15-20 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Chloe
Chloe @cook_8451206
στις