Ντοματόσουπα με ντιπ γιαουρτιού
Κάποιος θα μπορούσε να το πεί και ζυμαρικά με σάλτσα αλλιώς! Ιδανικό βραδυνό για τον χειμώνα...
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν η σούπα σας δεν γίνει βελουτέ από μόνη της μπορείτε να διαλύσετε σε λίγο κρύο νερό 1-1,5 κουταλιά αλέυρι και το προσθέτετε.
Υλικά
-
1/4 πακέτο κοφτά ζυμαρικά
-
3/4 κουτιού κόκκινη σάλτσα
-
1 μικρό ξερό κρεμύδι
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
αλάτι
-
λίγο λάδι
-
νερό
-
Για το ντιπ γιαουρτιού
-
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2%
-
2 κουταλιές λεμόνι ή λαιμ
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Για τη σούπα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο κομμένο σε 3 κομμάτια και μόλις τσιγαριστούν βγάζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε τη σάλτσα, 2 ποτήρια νερό και αλάτι.
-
2
Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε τα ζυμαρικά και αφήνουμε να βράσει.
-
3
Ρίχνουμε πιπέρι, δοκιμάζουμε στο αλάτι και έτοιμο!
-
4
Για το ντιπ γαουρτιού, ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Σχόλια (2)