TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Αγαπημένα ντόνατς για όλοι την οικογένεια. Γίνονται έυκολα και πολύ γρήγορα!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η ζύμη βγάζει 30 έως 40 κομμάτια, αυτό εξαρτάται απο το πάχος και το μέγεθος που θα τα κόψουμε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30-40 κομμάτια
  1. 1 κιλό αλέυρι (περίπου)
  2. 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν
  3. 200 γρ. ζάχαρη
  4. 1/2   κουταλάκι αλάτι
  5. 2 κουταλιές μαργαρίνη
  6. 2 βανίλιες
  7. 300 μ.λ. γάλα
  8. άχνη για το σερβίρισμα
  9. λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε με το μίξερ, τα αυγά, την ζάχαρη, τις βανίλιες, το αλάτι και το βιτάμ.

  2. 2

    Ρίχνουμε το γάλα στο μείγμα και ανακατέυουμε με το χεράκι μας.

  3. 3

    Προσθέτουμε το μπέικιν με λίγο αλέυρι και ανακατέυουμε προσθέτοντας σιγά σιγά και το υπόλοιπο αλέυρι, μέχρι να φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη.

  4. 4

    Ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 2 εκατοστών και κόβουμε στρογγυλά ντόνατς με την βοήθεια π.χ. ενός μπόλ και στην μέση κάνουμε την τρύπα με την βοήθεια π.χ. απο ένα καπάκι εμφιαλομένου νερού.

  5. 5

    Τα ντόνατς είναι έτοιμα για τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά για περίπου 3 λεπτάκια,κάθε πλευρά.

  6. 6

    Όταν τα βγάλουμε τα αφήνουμε για λίγο σε αποροφιτικό χαρτί κουζίνας.

  7. 7

    Τα σερβίρουμε με άχνη ή οτι άλλο τραβάει η ψυχή μας.

Αντιδράσεις

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα