Ο κορμός της οικονομικής κρίσης
Καθώς καθόμουν ένα απόγευμα Κυριακής στο μπαλκόνι μου με επιάσε μια λιγούρα για σοκολάτα. Ετσι λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω τον αγαπημένο μου κορμό σοκολάτας. Άνοιξα το ντουλάπι μου όμως και κατάλαβα πως τα υλικά που έχω δεν είναι αρκετά. Έτσι αποφάσισα να αυτοδημιουργήσω!
Λίγα μυστικά ακόμα
Έαν θέλετε μπορείτε το γλύκο σας να το κάνετε ανάμεικτο χρησιμοποιώντας μισή κρέμα ζαχαροπλάστικης βανίλια και μισή σοκολάτα!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σπάμε τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπωλ
-
2
Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το γάλα με το μίγμα του φακέλου.
-
3
Ρίχουμε το μίγμα μέσα στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου μια ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)