κύρια φωτογραφία συνταγής Ο πιο εύκολος κορμός σοκολάτας
vicky_vk_2006
vicky_vk_2006 @cook_8477264
,Ελλάδα

Ο πιο εύκολος κορμός σοκολάτας που έχω φτιάξει και έχει ξετρελάνει κόσμο!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10-15 κομμάτια
  1. 2 κουβερτούρες (400 γρ.)
  2. 250 γρ. μαργαρίνη
  3. 1/2 φλιτζ. φρέσκο γάλα
  4. 2 πακέτα μπισκότα της αρεσκείας μας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε τις κουβερτούρες μαζί με τη μαργαρίνη.

  2. 2

    Όταν λιώσουν καλά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Αφού ομογενοποιηθούν (χωρίς να βράσουν) τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.

  3. 3

    Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει λίγο για 10-15 λεπτά.

  4. 4

    Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο κρύο μίγμα με τη σοκολάτα.

  5. 5

    Τυλίγουμε το μίγμα σε κορμό ή το φορμάρουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.

  6. 6

    Μετά είναι έτοιμο για κατανάλωση και διατηρείται στο ψυγείο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

vicky_vk_2006
vicky_vk_2006 @cook_8477264
στις
,Ελλάδα