Ο πιο εύκολος κορμός σοκολάτας
Ο πιο εύκολος κορμός σοκολάτας που έχω φτιάξει και έχει ξετρελάνει κόσμο!!!!
Υλικά
-
2 κουβερτούρες (400 γρ.)
-
250 γρ. μαργαρίνη
-
400 ml κρέμα γάλακτος
-
1/2 φλιτζ. φρέσκο γάλα
-
2 πακέτα μπισκότα της αρεσκείας μας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τις κουβερτούρες μαζί με τη μαργαρίνη.
-
2
Όταν λιώσουν καλά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα. Αφού ομογενοποιηθούν (χωρίς να βράσουν) τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
-
3
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο να κρυώσει λίγο για 10-15 λεπτά.
-
4
Σπάμε τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο κρύο μίγμα με τη σοκολάτα.
-
5
Τυλίγουμε το μίγμα σε κορμό ή το φορμάρουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
-
6
Μετά είναι έτοιμο για κατανάλωση και διατηρείται στο ψυγείο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)