Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
1 φόρμα
  1. 500 γραμ. σιμιγδάλι χονδρά ή ψιλά
  2. 1 κούπα αμύγδαλα ψιλοκομένα
  3. Σιρόπι
  4. 2 ποτήρια ζάχαρη
  5. 4 ποτήρια νερό
  6. 1 κομματάκι κανέλα
  7. 1 φλούδα λεμόνι
  8. 5 γαρύφαλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι για 5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη.

  2. 2

    Καβουρδιζουμε το σιμιγδάλι με το λάδι και τα αμύγδαλα μέχρι να πάρουν ενα χρύσαφι χρώμα.

  3. 3

    Κατόπιν ρίχνουμε το σιρόπι που έχουμε ετοιμάσει και το αφήνουμε μέχρι να πίξει.

  4. 4

    Κατεβάζουμε απ την φωτιά και σκεπάζουμε με πετσέτα.

  5. 5

    Μόλις κρυώσει τον βάζουμε σε φόρμα και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

mariaam
mariaam @cook_8456363
αυτος ο χαλβας ειναι τελειος!τον φτιαχνει κ η μαμα μου ετσι!!!

Από

hellenn
hellenn @cook_8453849
στις
Αθηνα,Σεπολια,hellas
Είμαι 52 χρονών,.Πουλάω ασημένια κοσμήματα.Είμαι παντρεμένη και έχω γιό 14 χρονών.Τα χόμπι μου ειναι,,ΒΕΛΟΝΑΚΙ.ΚΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ(ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΖΟΥ)
Δες περισσότερα