Ωγκρατέν μελιτζάνας και κολοκυθιού
Ένα απλό, καλοκαιρινό και νόστιμο πιάτο.
Recipe by ANGOLINA
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβουμε όλα τα λαχανικά.
-
2
Σοτάρουμε στο λάδι τη μελιτζάνα, κολοκύθι και κρεμμύδι.
-
3
Αφήνουμε τα σωταρισμένα λαχανικά στην άκρη.
-
4
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι, τ αυγά, μαϊντανό, άνηθο, τυριά, το νερό και λίγη μαργαρίνη. Ανακατεύουμε το μίγμα ώσπου να γίνει χυλός.
-
5
Προσθέτουμε στο χυλό τα σοταρισμένα λαχανικά και ρίχνουμε πιπέρι.
-
6
Ανακατεύουμε καλά.
-
7
Αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ ή ταψί.
-
8
Πασπαλίζουμε με τριμμένη φέτα και λίγη μαργαρίνη.
-
9
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50΄- 60΄.
Σχόλια (58)