marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσοχή το λάδι να είναι πολύ καυτό γιατί αλλιώς θα ανοίξουν.Τυρί μπορείτε να προσθέσετε και παραπάνω αν σας αρέσει.Καλό είναι να τους τηγανίσετε σε μπόλικο λάδι, να σκεπάζονται. Εγώ τους κάνω σε φριτέζα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 1 κιλό πατάτες
  2. 1 κούπα και λίγο παραπάνω ψωμί τριμμένο οχι μουλιασμενο
  3. 1 κούπα κεφαλοτύρι
  4. αλάτι
  5. πιπέρι
  6. 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  7. κύμινο κατά βούληση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα τους.

  2. 2

    Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο, τις καθαρίζουμε και τις περνάμε στην πρέσα του πουρέ.

  3. 3

    Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά να ενωθούν.

  4. 4

    Πλάθουμε σε σχήμα όπως τα σουτζουκάκια αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (8)

σοφουλα κτενιδου
σοφουλα κτενιδου @cook_23130768
Καλημέρα σας μια ερώτηση ήθελα να κάνω στις πατατοκεφτεδες αντί ψωμί μπορώ να βάλω φρυγανιά αυτήν την ώρα δεν έχω ψωμί αν γινετε

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα