Οι πιο light τηγανίτες
Εφαρμόζω τη δίαιτα DUCAN και υπάρχει στέρηση σε ζάχαρη, αλεύρι και πολλά πολλά άλλα. Ξεφυλλίζοντας λοιπόν το βιβλίο του γάλλου διατροφολόγου, έπεσε το μάτι μου σε μια υπέρλαμπρη συνταγή και με το που τη διάβαζα, κατ’ αρχάς την εφάρμοσα και αμέσως μετά, σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ χτυπάμε λίγο τα ασπράδια μέχρι να αφρίσουν.
-
2
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ –εκτός από το λάδι-και ανακατεύουμε.
-
3
Παράλληλα ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις κάψει, βάζουμε το μίγμα να τηγανιστεί σε μέτρια φωτιά. Κάθε μεριά της τηγανίτας χρειάζεται μόνο ένα λεπτό με δύο.
-
4
Η τηγανίτα είναι έτοιμη για κατανάλωση. Μπορίτε να σερβίρετε με έξτρα ζαχαρίνη και κανέλα ή ακόμα και μέλι..
Σχόλια (10)