κύρια φωτογραφία συνταγής Οι πιο light τηγανίτες
magiko_tzini
magiko_tzini @cook_8490272

Εφαρμόζω τη δίαιτα DUCAN και υπάρχει στέρηση σε ζάχαρη, αλεύρι και πολλά πολλά άλλα. Ξεφυλλίζοντας λοιπόν το βιβλίο του γάλλου διατροφολόγου, έπεσε το μάτι μου σε μια υπέρλαμπρη συνταγή και με το που τη διάβαζα, κατ’ αρχάς την εφάρμοσα και αμέσως μετά, σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 Minutes
1 τηγανίτα.
  1. 2 κουταλιές της σούπας βρώμη (QUAKER)
  2. 1 κουταλιά της σούπας ζαχαρίνη
  3. Λίγη έως μπόλικη κανέλα (για τους πιστούς της)
  4. 1/2 κουταλιά της σούπας καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ χτυπάμε λίγο τα ασπράδια μέχρι να αφρίσουν.

  2. 2

    Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ –εκτός από το λάδι-και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Παράλληλα ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και μόλις κάψει, βάζουμε το μίγμα να τηγανιστεί σε μέτρια φωτιά. Κάθε μεριά της τηγανίτας χρειάζεται μόνο ένα λεπτό με δύο.

  4. 4

    Η τηγανίτα είναι έτοιμη για κατανάλωση. Μπορίτε να σερβίρετε με έξτρα ζαχαρίνη και κανέλα ή ακόμα και μέλι..

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

tsoyrekaki
tsoyrekaki @cook_8462218
Πάρα μα πάρα πολύ ωραία συνταγή την κάνω και εγώ έτσι όντος πολύ νόστιμη με την μόνη διάφορα ότι αντί για ζαχαρίνη βάζω μαύρη ζαχαρη

Από

magiko_tzini
magiko_tzini @cook_8490272
στις