Ομελέτα φούρνου με λαχανικά και λουκανικάκια
Μια ομελέτα φούρνο νοστιμότατη και γίνεται με ότι υλικά έχετε στο ψυγείο σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το γάλα το βάζουμε για να αφρατέψει η ομελέτα. Τα υλικά είναι τις αρέσκειά σας αρκεί μόνο να μην είναι ωμά μέσα στο ταψί. Την ομελέτα αυτή την κάνω με πολλά και διάφορα υλικά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ότι λαχανικά έχετε μπορείτε να τα βάλετε. Εγώ έχω βάλει πιπεριά πράσινη, κόκκινη, κολοκυθάκι και πατάτα, τα έκοψα όλα σε κυβάκια και τα σοταρισα πολύ καλά στο τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι και αλάτι.
-
2
Τα αφήνουμε να μαραθούν, στην συνέχεια έκοψα και λουκανικάκια σε ροδέλες τα έβαλα και αυτά στο τηγάνι για λίγο.
-
3
Μόλις γίνουν τα βάζετε σε ένα ταψί και το αφήνετε για λίγο να κρυώσει.
-
4
Χτυπάτε τα αυγά καλά να αφρατέψουν και στην συνέχεια προσθέστε και το γάλα. Χτυπήστε ξανά, το ρίχνετε στο ταψί με τα υλικά και ανακατεύετε ελαφρά.
-
5
Σπάστε και την φέτα με τα χέρια σας από επάνω και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά ή έως ότου δείτε να έχει γίνει η ομελέτα σας.
Σχόλια (6)