Janna
Janna @cook_8523097
,

Μια εύκολη συνταγή, για κάθε περίσταση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ο,τι υλικά αγαπάτε και να τα αντικαταστήσετε αναλόγως.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

46 Minutes
4 άτομα
  1. 8-9 πατάτες
  2. 6 φέτες μπέικον
  3. 10 φέτες κίτρινο τυρί
  4. 1 1/5 πιπεριά κέρατο
  5. 100 γρ φέτα
  6. λάδι για τηγάνισμα
  7. λίγο μαιντανό για το πασπάλισμα
  8. αλάτι
  9. πιπέρι
  10. 0.5 φλιτζανάκι γάλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τηγανιστούν καλά.

  2. 2

    Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε το μπέικον & το παριζάκι.

  3. 3

    Κόβουμε το τυρί σε κύβους.

  4. 4

    Τρίβουμε και τη φέτα.

  5. 5

    Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες.

  6. 6

    Όταν οι πατάτες τηγανιστούν στρώνουμε τις μισές σε ένα ταψί.

  7. 7

    Από πάνω ρίχνουμε το μισό τυρί, το μισό παριζάκι, και τις πιπεριές.

  8. 8

    Απο πάνω προσθέτουμε τις υπόλοιπες πατάτες.

  9. 9

    Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά το τυρί, το παριζάκι και λίγο λάδι πάνω απο τα υλικά.

  10. 10

    Τέλος ρίχνουμε τη φέτα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι στα αυγά, τα χτυπάμε με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στο ταψί, κουνάμε λίγο το ταψί να πάει παντού το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Lena Noufriadou
Lena Noufriadou @cook_11825184
την κανω αρκετα χρονια απο τοτε που την ειδα δεν την αλλαζω με τιποτε ΤΕΛΕΙΑ!

Από

Janna
Janna @cook_8523097
στις
,