Ομελέτα φούρνου σαν Pizza
Μια εύκολη συνταγή, για κάθε περίσταση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ο,τι υλικά αγαπάτε και να τα αντικαταστήσετε αναλόγως.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες, τις κόβουμε σε ροδέλες, τις αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να τηγανιστούν καλά.
-
2
Σε ένα πιάτο ψιλοκόβουμε το μπέικον & το παριζάκι.
-
3
Κόβουμε το τυρί σε κύβους.
-
4
Τρίβουμε και τη φέτα.
-
5
Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες.
-
6
Όταν οι πατάτες τηγανιστούν στρώνουμε τις μισές σε ένα ταψί.
-
7
Από πάνω ρίχνουμε το μισό τυρί, το μισό παριζάκι, και τις πιπεριές.
-
8
Απο πάνω προσθέτουμε τις υπόλοιπες πατάτες.
-
9
Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά το τυρί, το παριζάκι και λίγο λάδι πάνω απο τα υλικά.
-
10
Τέλος ρίχνουμε τη φέτα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι στα αυγά, τα χτυπάμε με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στο ταψί, κουνάμε λίγο το ταψί να πάει παντού το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά.
Σχόλια (4)