Ομελέτα φούρνου
Είναι μια ομελέτα διαφορετική από τις άλλες. Τρώγεται ζεστή και κρύα και τα παιδιά την λατρεύουν γιατί τους θυμίζει λίγο και πίτσα.
Recipe by Νίνα
Υλικά
-
8-10 αυγά
-
4 μεγάλες πατάτες
-
Κασέρι όσο θέλουμε (πάνω από 1/4 όμως)
-
1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
-
2 πιπεριές
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις πατάτες χοντρές στρογγυλά (στο σχήμα των τσιπς) και τις τηγανίζουμε.
-
2
Τις στρώνουμε σε ένα ταψι μέτριο αλλά βαθύ.
-
3
Χτυπάμε τα αυγά και τα περιχύνουμε πάνω στις πατάτες.
-
4
Κόβουμε το κασέρι σε ακανόνιστους κύβους και το σκορπίζουμε πάνω στα αυγά.
-
5
Κόβουμε το λουκάνικο σε χοντρές ροδέλες και το προσθέτουμε και αυτό στο ταψί.
-
6
Κόβουμε τις πιπεριές όπως θέλουμε και τις προσθέτουμε και αυτές. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο. Σε 10-15 λεπτά είναι έτοιμο ανάλογα τον φούρνο. Το βγάζουμε όταν δούμε πως τα αυγά είναι έτοιμα.
Σχόλια (58)
Θα δοκιμάσω πάντως και με πατάτες.