Ομελέτα με λαχανικά
Θερμίδες 300 ανά μερίδα
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται τέλεια με λευκό κρασί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε το κατίκι, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι
-
2
Τσιγαρίζουμε τα λαχανικά.
-
3
Προσθέτουμε τα αυγά και τηγανίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές.
-
4
Τη διπλώνουμε, τρίβουμε από πάνω τη φέτα και τη βάζουμε για λίγα λεπτά στο φούρνο.
Σχόλια