Ομελέτα με μανιτάρια και ρύζι
Γρήγορη, νόστιμη και απλή ομελέτα για εκλεπτυσμένα γούστα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πριν ρίξουμε το αυγό πασπαλίζουμε με αλάτι το ρύζι και τα μανιτάρια. Το μπασμάτι θα ήταν προτιμότερο για αυτήν την συνταγή
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το ρύζι και τα μανιτάρια για λίγα λεπτά.
-
2
Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και πάπρικα και τα χτυπάμε.
-
3
Περιχύνουμε προσεκτικά το μείγμα του αυγού σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού και αφήνουμε να ψηθεί.
-
4
Την γυρίσουμε ώστε να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
-
5
Βάζουμε την γκούντα από πάνω για να λιώσει.
-
6
Σερβίρουμε.
Σχόλια (2)
Ευχαριστούμε πολύ!