κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με μανιτάρια και ρύζι
FoodLord
FoodLord @cook_8520340

Γρήγορη, νόστιμη και απλή ομελέτα για εκλεπτυσμένα γούστα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Πριν ρίξουμε το αυγό πασπαλίζουμε με αλάτι το ρύζι και τα μανιτάρια. Το μπασμάτι θα ήταν προτιμότερο για αυτήν την συνταγή

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
1 άτομο
  1. 1 κονσέρβα μανιτάρια 250γρ.
  2. 1 ποτήρι ρύζι (βρασμένο)
  3. λίγο αλάτι
  4. λίγη πάπρικα
  5. 2 φέτες γκούντα (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το ρύζι και τα μανιτάρια για λίγα λεπτά.

  2. 2

    Βάζουμε τα αυγά σε ένα μπολ με λίγο αλάτι και πάπρικα και τα χτυπάμε.

  3. 3

    Περιχύνουμε προσεκτικά το μείγμα του αυγού σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού και αφήνουμε να ψηθεί.

  4. 4

    Την γυρίσουμε ώστε να ψηθεί και η άλλη πλευρά.

  5. 5

    Βάζουμε την γκούντα από πάνω για να λιώσει.

  6. 6

    Σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
Απλή,γρήγορη,νόστιμη!Είχα περίσσευμα ρύζι και την έκανα στο τάκα-τάκα
Ευχαριστούμε πολύ!

Από

FoodLord
FoodLord @cook_8520340
στις