Ομελέτα με πατάτες
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται συνοδεύοντας την ομελέτα με μαγιονέζα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε όπως όταν τις κάνουμε τηγανιτές.
-
2
Τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.
-
3
Χτυπάμε τα αυγά.
-
4
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί τις πατάτες και τις αλατίζουμε ελαφρά.
-
5
Ψιλοκόβουμε την πιπεριά και το μπέικον.
-
6
Σε λίγο λάδι σωτάρουμε ελαφρά την πιπεριά και το μπέικον.
-
7
Προσθέτουμε τα μανιτάρια.
-
8
Μετά από 3-4 λεπτά ρίχνουμε τις τηγανιτές πατάτες.
-
9
Ρίχνουμε τα αυγά και στη συνέχεια το κασέρι.
-
10
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι και ανακατεύουμε εώς ότου ψηθεί το αυγό.
-
11
Τέλος σερβίρουμε.
Σχόλια (11)