Ομελέτα με ψωμί
Κατάλληλο για μωρά στα οποία έχει ήδη δωθεί αβγό.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Μουσκέψτε το ψωμί στο γάλα μέχρι να μουλιάσει. Στραγγίξτε το και κάντε το πολύ μικρά κομματάκια.
-
2
Χτυπήστε ελαφρώς το αβγό, προσθέστε το ψωμί και 2 κ.γ. από το γάλα.
-
3
Λιώστε ½ κ.γ. βούτυρο σε τηγάνι και ρίξτε το μείγμα του αβγού.
-
4
Μόλις ροδοκοκκινήσει ελαφρώς από τη μια πλευρά, γυρίστε και μαγειρέψτε και απο την άλλη.
Σχόλια (12)