κύρια φωτογραφία συνταγής Ομελέτα με ψωμί
Sitronella
Sitronella @Sitronella
Καλαμάτα,

Κατάλληλο για μωρά στα οποία έχει ήδη δωθεί αβγό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 φέτα ψωμί τοστ ολικής άλεσης
  2. 1/2 κ.γ. βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μουσκέψτε το ψωμί στο γάλα μέχρι να μουλιάσει. Στραγγίξτε το και κάντε το πολύ μικρά κομματάκια.

  2. 2

    Χτυπήστε ελαφρώς το αβγό, προσθέστε το ψωμί και 2 κ.γ. από το γάλα.

  3. 3

    Λιώστε ½ κ.γ. βούτυρο σε τηγάνι και ρίξτε το μείγμα του αβγού.

  4. 4

    Μόλις ροδοκοκκινήσει ελαφρώς από τη μια πλευρά, γυρίστε και μαγειρέψτε και απο την άλλη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

cmoustaka
cmoustaka @cook_8462493
Τελικά τα νόστιμα είναι τόσο απλά, εγώ καμιά φορά τηγανίζω ολόκληρη τη φέτα ψωμί που μουλιάζω πρώτα σε αυγό και γάλα και την πασπαλίζω με κανέλα στο τέλος

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα