vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Πολύχρωμη και νόστιμη ομελέτα ΣΑΝ πίτσα, στο φούρνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Υλικά στην ομελέτα βάζετε όποια σας αρέσουν!Γίνεται πολύ ωραία και πολύ νόστιμη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
4 άτομα
  1. 2 μέτριες πατάτες
  2. 1 κόκκινη πιπεριά
  3. 1 φλ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
  4. 1 φλιτζάνι τυρί του τόστ τριμμένο
  5. 1 φλ. γάλα
  6. 1/2 φλ. λάδι
  7. 1/2 φλ. αλεύρι
  8. 1/2 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
  9. αλατοπίπερο, ρίγανη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες, τις πιπεριές σε κυβάκια και τα κρεμμυδάκια. Τρίβουμε το τυρί, κόβουμε και το ζαμπόν.

  2. 2

    Ντύνουμε την λαμαρίνα της κουζίνας μας με λαδόκολλα, την λαδώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε τις κομμένες πατάτες μας,αλατίζουμε, πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη.

  3. 3

    Χτυπάμε καλά τα αυγά με το γάλα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη, λάδι, το αλεύρι, τις πιπεριές, κρεμμυδάκια, ζαμπόν και το μισό τυρί.

  4. 4

    Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στις πατάτες.

  5. 5

    Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο,ψήνουμε 20-25 λεπτά να ροδίσει η ομελέτα.Ρίχνουμε και το υπόλοιπο τυρί και αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα στο φούρνο να λιώσει το τυρί.

  6. 6

    Βγάζουμε από το φούρνο και με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε σε ρολό.

  7. 7

    Κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε με ντοματοσαλάτα ή σαλάτα εποχής.

  8. 8

Αντιδράσεις

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα