Ομελέτα ρολό
Πολύχρωμη και νόστιμη ομελέτα ΣΑΝ πίτσα, στο φούρνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Υλικά στην ομελέτα βάζετε όποια σας αρέσουν!Γίνεται πολύ ωραία και πολύ νόστιμη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες, τις πιπεριές σε κυβάκια και τα κρεμμυδάκια. Τρίβουμε το τυρί, κόβουμε και το ζαμπόν.
-
2
Ντύνουμε την λαμαρίνα της κουζίνας μας με λαδόκολλα, την λαδώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε τις κομμένες πατάτες μας,αλατίζουμε, πασπαλίζουμε λίγη ρίγανη.
-
3
Χτυπάμε καλά τα αυγά με το γάλα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ρίγανη, λάδι, το αλεύρι, τις πιπεριές, κρεμμυδάκια, ζαμπόν και το μισό τυρί.
-
4
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στις πατάτες.
-
5
Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο,ψήνουμε 20-25 λεπτά να ροδίσει η ομελέτα.Ρίχνουμε και το υπόλοιπο τυρί και αφήνουμε για 5 λεπτά ακόμα στο φούρνο να λιώσει το τυρί.
-
6
Βγάζουμε από το φούρνο και με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγουμε σε ρολό.
-
7
Κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε με ντοματοσαλάτα ή σαλάτα εποχής.
-
8
Σχόλια (29)