Ωμοφαγική μους σοκολάτας (Raw chocolate mousse)
Ωμοφαγική μους σοκολάτας φτιαγμένη μόνο με ωμά υλικά (δίχως θερμική επεξεργασία) όπως αβοκάντο, κακάο και μέλι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το προσωπικό μου blog Dailycious.gr.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετώ όλα τα υλικά στο επεξεργαστή τροφίμων (food processor) και τα χτυπάω καλά μέχρι να αποκτήσει η μους κρεμώδη υφή.
-
2
Ενδιαμέσως διακόπτω τον επεξεργαστή και καθαρίζω με την σπάτουλα τα τοιχώματα του δοχείου. Συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να γίνει λεία στην υφή η μους.
-
3
Δοκιμάζω την γεύση και προσθέτω ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται (όπως μέλι, κακάο, εκχύλισμα βανίλιας/καρύδας).
-
4
Σερβίρω σε ποτήρια (με ή χωρίς φράουλες) και τοποθετώ στο ψυγείο να κρυώσει για 4-5 ώρες προτού σερβίρω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)
Μου άρεσε πολύ η υφή αλλά και η γεύση,
παρ'όλο που εβαλα μόνο τα 4 πρώτα υλικά!
=)