κύρια φωτογραφία συνταγής Orea σοκολατάκια
olgitsap
olgitsap @cook_8452367
Chaniá, Greece,

Σοκόλατο-τρουφάκια απο μπισκότα "OREO"...σοκόλαση!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα τρουφάκια μπορείτε να τα καταψύξετε για λίγη ώρα πριν τα βουτήξετε στη σοκολάτα, για ακόμα περισσότερη ευκολία.Αν θέλετε μπορείτε να τα διατηρήσετε στο ψυγείο μέχρι και μια εβδομάδα πριν τα βουτήξετε στη σοκολάτα.Τα μπισκότα μπορείτε να τα σπάσετε βάζοντάς τα μέσα σε μια πλαστική σακούλα και χτυπώντας τα για παράδειγμα με τον πλάστη (αν δεν έχετε μίξερ)Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά.Η συνταγη ειναι απο το whatscookingamerica.net

https://www.youtube.com/watch?v=7_1NbDbIm3U

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

37 Minutes
40-50 κομματια
  1. 230 γρ τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  2. 500 γρ. oreo μπισκότα
  3. 500 γρ κουβερτούρα (οι σταγόνες λιώνουν πιο εύκολα)
  4. Λίγη λευκή σοκολάτα λιωμένη για διακόσμηση (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ τα oreo μεχρι να γίνουν ψίχουλα, αλλά όχι σκόνη.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα πολύ καλά (δεν πρέπει να φαίνεται τυρί πουθενά) και το βάζουμε για λίγη ωρα στο ψυγείο να σταθεί.

  3. 3

    Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια σαν τρουφάκια.

  4. 4

    Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 45-60 λεπτά.

  5. 5

    Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Τσιμπάμε ένα-ένα τα μπαλάκια με μια οδοντογλυφίδα και τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα.

  6. 6

    Τα ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολα μεχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και μετά τα βάζουμε στο ψυγείο.

  7. 7

    Αν θέλουμε λιώνουμε λευκή σοκολάτα και κάνουμε σχέδια απο πάνω με ενα κουτάλι οπως στη φωτογραφία.

Αντιδράσεις

Σχόλια (120)

Από

olgitsap
olgitsap @cook_8452367
στις
Chaniá, Greece,