Ορτύκια Νόρας με πατατάκι & σάλτσα Νάμα
Τα ορτύκια από μόνα τους είναι ένας εξαιρετικός μεζές... Φανταστείτε τα μαγειρεμένα με έναν απλό μα ιδιαίτερο τρόπο και την Νόρα να γλύφει τα δάχτυλα της...
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρουμε με λίγο μαιντανό για ντεκόρ, ενώ συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί ή ρακί!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το πράσο και τα σκόρδα και μαρινάρουμε τα ορτύκια για 24 ώρες στο ψυγείο σκεπάζοντας τα με το κρασί
-
2
Τα σωτάρουμε με λίγο λάδι και μόλις πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν για 35 λεπτά, ενώ προσθέτουμε το αλατοπίπερο
-
3
Για να πήξει η σάλτσα προσθέτουμε λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε καλά ενώ στο τέλος σβήνουμε με κρασί
-
4
Σε άλλο σκεύος έχουμε βράσει αρκετά τα πατατάκια με ένα κύβο λαχανικών για νοστιμιά
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)