κύρια φωτογραφία συνταγής Παϊδάκια με αμύγδαλο και παρμεζάνα
Ginger
Ginger @cook_8449896
Αθήνα,

Συνταγή που βρήκα πριν από χρόνια σε μια ειδική έκδοση του Ταχυδρόμου και είναι της Άννας Βέκιου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 12 παϊδάκια
  2. 2 φλυτζάνια αλεύρι
  3. 2 κουτ. σούπας δυόσμος
  4. 1 κουτ. σούπας ρίγανη
  5. 1/2 φλυτζ. τριμμένο αμύγδαλο
  6. 1/2 φλ. παρμεζάνα
  7. 1 κουτ. σούπας πάπρικα
  8. 3 κουτ. σούπας horseradish
  9. λάδι για το τηγάνισμα
  10. αλατοπίπερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια και τα αλείφουμε με το horseradish.

  2. 2

    Χτυπάμε το αυγό με λίγο λαδάκι και αλάτι.

  3. 3

    Ανακατεύουμε τη φρυγανιά, τον δυόσμο, την παρμεζάνα, το αμύγδαλο και την πάπρικα.

  4. 4

    Περνάμε τα παϊδάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και κατόπιν από την φρυγανιά.

  5. 5

    Τα τηγανίζουμε και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το πολύ λάδι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Nataly
Nataly @cook_8456464
Συγνώμη για την άγνοια, η συνταγή φαίνεται πάρα πολύ καλή, αλλά το horseradish τι είναι και πού το βρίσκουμε ?

Από

Ginger
Ginger @cook_8449896
στις
Αθήνα,