Παϊδάκια με αμύγδαλο και παρμεζάνα
Συνταγή που βρήκα πριν από χρόνια σε μια ειδική έκδοση του Ταχυδρόμου και είναι της Άννας Βέκιου.
Υλικά
-
12 παϊδάκια
-
2 φλυτζάνια αλεύρι
-
2 αυγά
-
1 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη
-
2 κουτ. σούπας δυόσμος
-
1 κουτ. σούπας ρίγανη
-
1/2 φλυτζ. τριμμένο αμύγδαλο
-
1/2 φλ. παρμεζάνα
-
1 κουτ. σούπας πάπρικα
-
3 κουτ. σούπας horseradish
-
λάδι για το τηγάνισμα
-
αλατοπίπερο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια και τα αλείφουμε με το horseradish.
-
2
Χτυπάμε το αυγό με λίγο λαδάκι και αλάτι.
-
3
Ανακατεύουμε τη φρυγανιά, τον δυόσμο, την παρμεζάνα, το αμύγδαλο και την πάπρικα.
-
4
Περνάμε τα παϊδάκια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό και κατόπιν από την φρυγανιά.
-
5
Τα τηγανίζουμε και τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το πολύ λάδι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)