Κοντέσσα Μαρία
Κοντέσσα Μαρία @cook_8460634
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ,

Είναι νοστιμότατο το άτιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα πακέτα έχουν από 3 μέχρι 5 φιλέτα-μερίδες. Στρώνω πρώτα κρεμμύδια για να μην κολλησει το ψάρι στο ταψί. Δε βάζω νερό, τα λαχανικά βγάζουν αρκετό από μόνα τους. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται απο το πόσο μαλακό ή ξεροψημένο θέλετε το ψάρι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

67 Minutes
3-5 άτομα
  1. 1 πακέτο φιλέτο παγκάσιους (κατεψυγμένο)
  2. 1 κιλό κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε ροδέλες
  3. 1 κιλο ντομάτες πολύ ώριμες, κομμένες σε ροδέλες
  4. 1 κιλό πατάτες (χοντροκομμένες)
  5. 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
  6. 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  7. αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  8. περίπου 1 κούπα λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χρησιμοποιούμε το ταψί του φούρνου.

  2. 2

    Βάζουμε τα μισά λαχανικά σε στρώσεις. Πρώτα τα κρεμμύδια, έπειτα τις ντομάτες και από πάνω σκόρδο, μαιντανό, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

  3. 3

    Υστερα βάζουμε τα φιλέτα ψαριού και επαναλαμβάνουμε τις παραπάνω στρώσεις λαχανικών και προσθέτουμε και τις πατάτες.

  4. 4

    Ρίχνουμε το λάδι και βάζουμε το ταψί στο φούρνο στην κάτω θέση, στους 170 βαθμούς, στην πάνω-κάτω αντίσταση για περίπου 1 ώρα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

dcroula
dcroula @Roula1505
Δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ το συγκεκριμένο ψάρι Μαρία. Αλλά τελευταία, είχα αρχίσει να ακούω καλά σχόλια και το αποφάσισα. Και ήταν τελικά, πάρα πολύ νόστιμο το φαγητό, έχεις δίκιο. Το έφαγε κι ο \"παράξενος\", ο άντρας μου, μόλις του έβαλα 2η μερίδα.\nΠεριόρισα μονάχα την ποσότητα του κρεμμυδιού και του σκόρδου, που δεν είμαι πολύ φίλη.

Από

Κοντέσσα Μαρία
στις
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ,