Παγωμένη κόλαση!
Ακόμα κι η κόλαση μπορεί να είναι παγωμένη και σούπερ σοκολατένια!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένα καταπληκτικό,πλούσιο γλυκό που όπου το έχω κάνει, ξετρέλαινε!!Από πάνω μπορείτε να βάλετε τρούφα ή κερασάκια μαρασκίνο!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
-
250 γρ μαργαρίνη
-
2 κουβερτούρες
-
5 κουταλιές σούπας κορν-φλάουρ
-
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο και 1 ποτήρι νερό μεγάλο
-
5 κουταλιές γλυκού ζάχαρη
-
2 πακέτα πτι-μπερ μπισκότα
-
για τη σαντιγύ
-
1 morfat κονσέρβα
-
1 βανίλια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες να λιώσουν.
-
2
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ σε λίγο γάλα, το ρίχνουμε και ανακατεύουμε καλά.
-
3
Μετά το γάλα και το νερό, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς.
-
4
Τέλος αφού βγάλουμε τη κατσαρόλα από το μάτι, ρίχνουμε τα μπισκότα θρυμματισμένα και τα ανακατεύουμε στο σοκολατένιο μείγμα.
-
5
Χτυπάμε το μόρφατ με το ζαχαρούχο και τη βανίλια με μίξερ. Σε ένα τάπερ ή ταψί στρώνουμε το σοκολατένιο μείγμα
-
6
Και από πάνω τη σαντιγύ και το τοποθετούμε στο ψυγείο να πήξει καλά.
Σχόλια (301)