Παγωτό αβοκάντο
Μιά δροσερή και εύκολη συνταγή...
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να το εμπλουτίσουμε με κακάο, σοκολάτα, σταγόνες κουβερτούρας, ξηρούς καρπούς, καρύδα, ή ο,τι αλλο, εμείς προτιμούμε...
Υλικά
-
1 αβοκάντο ωριμο
-
1 γιαούρτι 2% λιπαρα
-
4 κ.σ γάλα εβαπορε ή 4 κ.σ κρέμα γάλακτος πλήρης
-
2 κ.σ μέλι ή ζάχαρη αχνη
-
κανέλλα, μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο κατά προτίμηση
-
λίγη μαστίχα Χίου ή 1 κ.γ σχίνο ηδύποτο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε το αβοκάντο, το τοποθετούμε στο μπλέντερ και το πολτοποιούμε συνεχίζουμε με το γιαούρτι και το γάλα ρίχνουμε το μέλι και τα υπόλοιπα υλικά μας, θα βγεί ενα σφιχτό λείο μείγμα.
-
2
Παίρνουμε ενα πυρέξ και το αδειάζουμε, το ισιώνουμε και το καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη και αλουμινόχαρτο το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ωρες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια