annouk
annouk @cook_8450972
,

Πολυ καλή συνταγή για παγωτό απο τη γιαγιά μου! Ο,τι πρέπει για το ζεστό αυτο καλοκαίρι!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να γίνει πιο αφράτο το παγωτό μας, μετά απο 1-2 ώρες στην κατάψυξη το βγάζουμε και το χτυπάμε αλλη μια φορά. Καλή επιτυχία!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κουτί γάλα νουνου εβαπορέ
  2. 1 κουτί γάλα νουνού ζαχαρούχο
  3. 1 κουτί σαντιγύ Μορφατ η ερμολ
  4. 1 πακετο σοκολάτα κουβερτούρα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε σε μπεν μπαρί τη σοκολάτα κουβερτούρα.

  2. 2

    Ταυτόχρονα χτυπάμε με το μίξερ πρώτα τα ασπράδια των αυγών κι έπειτα βάζουμε και τους κρόκους.

  3. 3

    Σε άλλο μπωλ, χτυπάμε καλά με το μίξερ τη σαντιγυ και μετά προσθέτουμε το εβαπορέ και το ζαχαρούχο γάλα.

  4. 4

    Σε αυτο το μείγμα (σαντιγυ κτλ) προσθέτουμε τη βανίλια και τα αυγά και χτυπάμε καλα για να ανακατευτούν.

  5. 5

    Χωρίζουμε το μειγμα σε 2 -το ενα, η βανίλια ειναι ήδη έτοιμο. Για να γίνει το άλλο μισο σοκολάτα προσθέτουμε σιγά σιγά τη λιωμένη κουβερτούρα και παράλληλα το χτυπαμε με το μίξερ.

  6. 6

    Τοποθετούμε τα 2 μερη του παγωτού μας στη κατάψυξη εως οτου παγώσει και είναι έτοιμο!

Αντιδράσεις

Σχόλια (26)

Liza
Liza @cook_220964
μπραβω annouk πολυ ωραια η συνταγη σου! αυτη την εχω κι εγω σε μοκα! και μου αρεσει πολυ! γι`αυτο και τη βαθμολογεισα, γιατι την εχω φτιαξη, αλλα με αλλη γευση!
την εχω ανεβασει και εδω στο σαιτ!

Από

annouk
annouk @cook_8450972
στις
,
Είμαι η Άννα,μένω στην Αθήνα και αγαπάω πολύ την ζαχαροπλαστική,τη μαγειρική,το διάβασμα, τα ζώα και φυσικά το να φροντίζω όσους αγαπώ!!!
Δες περισσότερα