Παγωτό Cheese cake
μμμμμ..... τέλειο!!!!
Υλικά
-
1 μόρφατ (τενεκεδάκι)
-
1 τυρί φιλαδέλφια
-
2 βανίλιες
-
1 μαρμελάδα βύσσινο
-
1 κουτί μπισκότα πτι μπερ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παγώνουμε για 1-2 ώρες το εβαπορέ και την μόρφατ.
-
2
Μετά κτυπάμε το γάλα ζαχαρουχο με το εβαπορέ, την μόρφατ το τυρί και τις βανίλιες.
-
3
Τα κτυπάμε πολύ καλά να διπλασιαστούν σε όγκο.
-
4
Κόβουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια, και τα προσθέτουμε στο παγωτό ανακατεύοντας απαλά. Προσθέτουμε και λίγη μαρμελάδα ανακατευοντας πολύ απαλά.
-
5
Βάζουμε το παγωτό σε ένα δοχειο και προσθέτουμε και απο πάνω λίγο βίσσυνο μαρμελάδα.
-
6
Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να πήξει.
Σχόλια (10)