tahitian
tahitian @artist_ea
Koμοτηνή

Λίγα μυστικά ακόμα

Το παγωτό αυτό το'χω κάνει και σε παγωτομηχανή αλλά ούτως ή άλλως είναι απ'τις πιο soft serve και εύκολες συνταγές που έχω πετύχει.Το βρήκα στις συσκευασίες του ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο και μπορεί να αποτελέσει βάση για κάθε γεύση -απλή ή extreme. Φαντάζομαι το ίδιο μπορείτε να προσθέσετε και rafaello, bueno, maltesers, happy hippo κλπ.Αυτή τη φορά το'φτιαξα χρησιμοποιώντας την κρέμα του ggr που μου περίσσεψε από τη γέμιση για τις γαλακτοφέτες.Απλά πρόσθεσα ένα ζαχαρούχο και τα ferrero.'Εγινε ωραιότατο και σ'αυτή την εκδοχή.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 1 1/2 κουτί ζαχαρούχο
  2. 50 γρ. εβαπορέ
  3. βανίλια
  4. ferrero rocher (όσα θέλουμε)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προσθέτουμε στη σφιχτή σαντιγύ τα υπόλοιπα υλικά.

  2. 2

    Βάζουμε στην κατάψυξη.

  3. 3

    Αφού μισοπαγώσει προσθέτουμε τα ferrero σπασμένα στο χέρι ή και θρυμματισμένα στο multi αν θέλετε.

  4. 4

    Δε χρειάζεται αναμονή,βγάζοντας απ'την κατάψυξη.Σερβίρεται αμέσως

Αντιδράσεις

Σχόλια (18)

Μαριλενα Πρωτοπαπα
Μαριλενα Πρωτοπαπα @mar1963
250 γραμμάρια + 250 γραμμάρια κρεμα γάλακτος μπορώ να βάλω;

Από

tahitian
tahitian @artist_ea
στις
Koμοτηνή
Η μαγεία της ανακάλυψης νέων συνταγών με συναρπάζει!Το ταξίδι στις γεύσεις είναι μοναδική εμπειρία!Προσδεθείτε να το απολαύσουμε! Instagram : https://www.instagram.com/artist.ea_/?next=%2Feaartist%2F&hl=el ή απλά artist. ea
Δες περισσότερα