Παγωτό ferrero
Λίγα μυστικά ακόμα
Το παγωτό αυτό το'χω κάνει και σε παγωτομηχανή αλλά ούτως ή άλλως είναι απ'τις πιο soft serve και εύκολες συνταγές που έχω πετύχει.Το βρήκα στις συσκευασίες του ΝΟΥΝΟΥ ζαχαρούχο και μπορεί να αποτελέσει βάση για κάθε γεύση -απλή ή extreme. Φαντάζομαι το ίδιο μπορείτε να προσθέσετε και rafaello, bueno, maltesers, happy hippo κλπ.Αυτή τη φορά το'φτιαξα χρησιμοποιώντας την κρέμα του ggr που μου περίσσεψε από τη γέμιση για τις γαλακτοφέτες.Απλά πρόσθεσα ένα ζαχαρούχο και τα ferrero.'Εγινε ωραιότατο και σ'αυτή την εκδοχή.
Υλικά
-
500 γρ. κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ
-
1 1/2 κουτί ζαχαρούχο
-
50 γρ. εβαπορέ
-
βανίλια
-
ferrero rocher (όσα θέλουμε)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προσθέτουμε στη σφιχτή σαντιγύ τα υπόλοιπα υλικά.
-
2
Βάζουμε στην κατάψυξη.
-
3
Αφού μισοπαγώσει προσθέτουμε τα ferrero σπασμένα στο χέρι ή και θρυμματισμένα στο multi αν θέλετε.
-
4
Δε χρειάζεται αναμονή,βγάζοντας απ'την κατάψυξη.Σερβίρεται αμέσως
Σχόλια (18)