Παγωτό φράουλα 2

masterchef1234567890
masterchef1234567890 @cook_8509103

Ένα νόστιμο σπιτικό παγωτό με γεύση φράουλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχετε MORFAT creamy,αντικαταστήστε το με κρέμα γάλακτος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 λίτρο
  1. 1 κουτάκι MORFAT creamy
  2. 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
  3. 1 κουτάκι γάλα εβαπορέ
  4. 1 κουτάκι φράουλες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάλτε το morfat στο ψυγείο για 30'.

  2. 2

    Χτυπήστε το στο μίξερ για 1-2'.

  3. 3

    Προσθέστε τα γάλατα και χτυπήστε καλά.Το μίγμα πρέπει να έχει όψη λιωμένου παγωτού.

  4. 4

    Πλύντε και καθαρίστε καλά τις φράουλες.

  5. 5

    Βάλτε τις μισές φράουλες στο μούλτι μέχρι να γίνουν κρέμα.

  6. 6

    Προσθέστε τις στο μίγμα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ροζ.

  7. 7

    Βάλτε το παγωτό σε ένα μπωλ.

  8. 8

    Κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε κομματάκια και προσθέστε τες με ένα κουτάλι στο μίγμα.

  9. 9

    Βάλτε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.

  10. 10

    Σερβίρετε το παγωτό σας με φρέσκες φράουλες!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

masterchef1234567890
στις