Παγωτό φράουλα 2
Ένα νόστιμο σπιτικό παγωτό με γεύση φράουλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν έχετε MORFAT creamy,αντικαταστήστε το με κρέμα γάλακτος.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάλτε το morfat στο ψυγείο για 30'.
-
2
Χτυπήστε το στο μίξερ για 1-2'.
-
3
Προσθέστε τα γάλατα και χτυπήστε καλά.Το μίγμα πρέπει να έχει όψη λιωμένου παγωτού.
-
4
Πλύντε και καθαρίστε καλά τις φράουλες.
-
5
Βάλτε τις μισές φράουλες στο μούλτι μέχρι να γίνουν κρέμα.
-
6
Προσθέστε τις στο μίγμα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ροζ.
-
7
Βάλτε το παγωτό σε ένα μπωλ.
-
8
Κόψτε τις υπόλοιπες φράουλες σε κομματάκια και προσθέστε τες με ένα κουτάλι στο μίγμα.
-
9
Βάλτε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
-
10
Σερβίρετε το παγωτό σας με φρέσκες φράουλες!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια