Παγωτό κρέμα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να βάλετε και ξηρούς καρπούς και φρούτα.
Υλικά
-
8 κουταλιές κοφτές ζάχαρη
-
1/2 κιλό χτυπημένη σαντιγή
-
2 βανίλιες
-
1 κουταλιά ρούμι ή κονιάκ
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε στο μίξερ τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γίνει αφρός.
-
2
Ανακατεύετε την σαντιγή με τους κρόκους, αφού έχετε ρίξει μέσα το ρούμι ή το κονιάκ.
-
3
Βάζετε το μείγμα σε ένα δοχείο και το αφήνετε στην κατάψυξη 3-4 ώρες.
-
4
Σερβίρετε σε ποτήρια και γαρνίρετε με κρέμα σαντιγή.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)