κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό με βατόμουρα και μπισκότα

Παγωτό με βατόμουρα και μπισκότα

5 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

για 4 άτομα
  1. 1 κονσέρβα μορφατ
  2. 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
  3. 1 κονσερβα γάλα εβαπορέ
  4. 1 κονσερβα βατόμουρα (κατα προτίμηση αυτο που βάζουμε πάνω απο το τσιζκέικ)
  5. 1 κουτί μπισκότα πτι μπερ ή άλλη μαρκα φτανει να ειναι σκετα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζουμε όλα τα υλικα στο ψυγειο εκτός από τα μπισκοτα και τα βατόμουρα, για περιπου 40 λεπτα.

  2. 2

    Μόλις παγωσουν τα υλικά ξεκινάμε να χτυπάμε για 5 λεπτα τη μορφατ μεχρι να γινει αφρατη. Αμέσως μετά χτυπάμε για πεντε λεπτά το ζαχαρουχο γάλα, και μετα το εβαπορέ για ακόμα πέντε λεπτά. Μόλις τα χτυπήσουμε τα βάζουμε σε ένα μπώλ και τα τοποθετουμε στην κατάψυξη.

  3. 3

    Μετα από μιαμιση ώρα το βγαζουμε έξω από την κατάψυξη και κοβουμε κομματάκια τα μπισκοτα, τα ρίχνουμε μεσα στο μπώλ με το παγωτό και μετα ριχνουμε τα βατόμουρα και τα ανακατευουμε όλα μαζί.

  4. 4

    Βάζουμε πίσω στην κατάψυξη το μπωλ και μετα απο τέσσερις περίπου ώρες έχουμε ενα υπέροχο γευστικό παγωτό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

pantelitsa1987
pantelitsa1987 @cook_8496774
στις
,cyprus

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα