κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό με καφέ εσπρέσσο
ameriel
ameriel @cook_8453736

Aπό το Στέλιο Παρλιάρο... Φοβερό!

Λίγα μυστικά ακόμα

*Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, σκεπάζουμε το μεταλλικό μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες. Ανά μισή ώρα, το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

300 Minutes
5 άτομα
  1. 200 γρ. γάλα
  2. 300 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  3. 5 δόσεις ζεστό εσπρέσο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σ' ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μετά το γάλα.

  2. 2

    Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε το μείγμα με τον αυγοδάρτη.

  3. 3

    Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή* και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

  4. 4

    Το βγάζουμε από την παγωτομηχανή και το βάζουμε στην κατάψυξη, σ' ένα μπολ.

  5. 5

    Σερβίρουμε το παγωτό σε μπολάκια ή σε ψηλά ποτήρια και περιχύνουμε κάθε μερίδα με 1 φλιτζανάκι ζεστό εσπρέσο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika
Ξεκίνησα να κάνω αυτή τη συνταγή, αλλά στην πορεία ανακάλυψα ότι ο καφές είχε κάνει φτερά. Έβλαα λοιπόν μια βανίλια και πρόσθεσα oreo μπισκότα και σιρόπι βύσσινο. Φοβερή γεύση, σαν υφή ακόμα καλύτερο, έγινε καλύτερο και από τα έτοιμα.Ευχαριστώ για την φοβερή συνταγή, θα την ξανακάνω όταν πάρω καφε!

Από

ameriel
ameriel @cook_8453736
στις