Παγωτό με καφέ εσπρέσσο
Aπό το Στέλιο Παρλιάρο... Φοβερό!
Λίγα μυστικά ακόμα
*Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, σκεπάζουμε το μεταλλικό μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες. Ανά μισή ώρα, το βγάζουμε και το χτυπάμε με τον αυγοδάρτη.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σ' ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και μετά το γάλα.
-
2
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και ανακατεύουμε το μείγμα με τον αυγοδάρτη.
-
3
Αδειάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή* και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
-
4
Το βγάζουμε από την παγωτομηχανή και το βάζουμε στην κατάψυξη, σ' ένα μπολ.
-
5
Σερβίρουμε το παγωτό σε μπολάκια ή σε ψηλά ποτήρια και περιχύνουμε κάθε μερίδα με 1 φλιτζανάκι ζεστό εσπρέσο.
Σχόλια (7)