Παγωτό μελομακάρονο
Ενα πανεύκολο παγωτό με εξαιρετική γεύση μελομακάρονου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Το βγάζουμε από την κατάψυξη 10 λεπτα πριν το σερβίρουμε για να μαλακώσει.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα μελομακάρονα και τα πιέζουμε με ένα πηρούνι μεχρι να διαλυθούν.
-
2
Προσθέτουμε το παγωτό (αφού το έχουμε αφήσει έξω από την κατάψυξη να μαλακώσει) και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα δύο υλικά.
-
3
Το βάζουμε στην κατάψυξη.
-
4
Το παγωτό μας είναι έτοιμο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια