Παγωτό Πόπης
Λίγα μυστικά ακόμα
Όσο περισσότερα αμύγδαλα βάλω, τόσο πιο ωραίο θα γίνει το παγωτό. Μπορώ επίσης να προσθέσω κουβερτούρα και να κάνω παγωτό σοκολάτα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω τα morfat στο mixer.
-
2
Ρίχνω τα εβαπορέ, τα ζαχαρούχα, τις βανίλιες και το νες και συνεχίζω το χτύπημα για αρκετή ώρα μέχρι να φουσκώσουν. (περίπου 15 με 20 λεπτά)
-
3
Βάζω το μίγμα στην κατάψυξη και το αφήνω για 1 ώρα.
-
4
Βγάζω το μίγμα και το χτυπάω με το mixer για περίπου 10 με 15 λεπτά.
-
5
Ρίχνω τα αμύγδαλα που έχω ήδη καβουρντίσει και ανακατεύω με ένα κουτάλι να πάνε παντού.
-
6
Το βάζω στην κατάψυξη και το αφήνω να παγώσει για τουλάχιστον 10 ώρες.
Σχόλια (50)