Vassiliki
Vassiliki @cook_8450115

Λίγα μυστικά ακόμα

Όσο περισσότερα αμύγδαλα βάλω, τόσο πιο ωραίο θα γίνει το παγωτό. Μπορώ επίσης να προσθέσω κουβερτούρα και να κάνω παγωτό σοκολάτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 κιλά
  1. 4 Mορφατ
  2. 6 βανίλιες
  3. 2 κ.σ. νες καφέ
  4. Καβουρντισμένα αμύγδαλα (με τη φλούδα τους)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάω τα morfat στο mixer.

  2. 2

    Ρίχνω τα εβαπορέ, τα ζαχαρούχα, τις βανίλιες και το νες και συνεχίζω το χτύπημα για αρκετή ώρα μέχρι να φουσκώσουν. (περίπου 15 με 20 λεπτά)

  3. 3

    Βάζω το μίγμα στην κατάψυξη και το αφήνω για 1 ώρα.

  4. 4

    Βγάζω το μίγμα και το χτυπάω με το mixer για περίπου 10 με 15 λεπτά.

  5. 5

    Ρίχνω τα αμύγδαλα που έχω ήδη καβουρντίσει και ανακατεύω με ένα κουτάλι να πάνε παντού.

  6. 6

    Το βάζω στην κατάψυξη και το αφήνω να παγώσει για τουλάχιστον 10 ώρες.

Αντιδράσεις

Σχόλια (50)

chrysa Kyr
chrysa Kyr @cook_8450303
Ωραίο ακούγεται θα το δοκιμάσω το σαββατ/κο και θα σου πω!!!

Από

Vassiliki
Vassiliki @cook_8450115
στις