κύρια φωτογραφία συνταγής Παγωτό σοκολάτας της Χωριάτισσας
ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ
ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ @cook_8456454
Μοσχάτο,ΕΛΛΑΔΑ

Εύκολο σπιτικό παγωτό σοκολάτας

Λίγα μυστικά ακόμα

Βγάζουμε για 5-10 λεπτά να μαλακώσει λίγο για να σερβίρουμε Καλύτερα να φαγωθεί την επόμενη μέρα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κουτί ζαχαρούχο 400 γρ.
  2. 1 φλυντζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
  3. ελάχιστο αλάτι
  4. βανίλια
  5. 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε τη σοκολάτα κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων σε ένα πιάτο για δύο λεπτά

  2. 2

    Αναμιγνύετε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα και ανακατεύετε με το μίξερ

  3. 3

    Προσθέτε τη σοκολάτα και ανακατεύετε με το μίξερ καλά

  4. 4

    Βάζετε στο τάπερ ή το μεταλλικό κουτί το μείγμα

  5. 5

    Το βάζετε στην κατάψυξη ψηλά

  6. 6

    Όταν παγώσει στις άκρες (περίπου 2 δάκτυλα) και έχει γίνει κάπως πηχτό το μείγμα το βγάζουμε και το χύνουμε σε παγωμένο μπώλ

  7. 7

    Το χτυπάμε με το μίξερ γρήγορα για να αφρατέψει

  8. 8

    Το βάζουμε πίσω στο κουτί αμέσως για να μη λιώσει και κάνει κρυστάλλους

  9. 9

    Αφήνουμε να παγώσει εντελώς

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

chocomama
chocomama @cook_8482309
Ευκολο και νοστιμο παγωτο,εγω το χτυπησα 4 φορες ανα μια ωρα και εγινε πολυ αφρατο!

Από

ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑ
στις
Μοσχάτο,ΕΛΛΑΔΑ
Μου αρέσει πολύ η μαγειρική μα πιο πολύ η Ζαχαροπλαστική.Λατρεύω τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς και τα ταξιδια.Ασχολούμαι με την κηπουρική και ερασιτεχνικά με την παραγωγή ζαρζαβατικών...
Δες περισσότερα