Παγωτό Σορμπέ
Ένα εύκολο επιδόρπιο, γευστικό και διαιτητικό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Επιλέξτε αυγά μεγάλου μεγέθους, ώστε να γίνει πιο εύκολα ο διαχωρισμός. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι άλλα ζουμερά φρούτα όπως καρπούζι και βατόμουρα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντερ.
-
2
Ζεσταίνουμε το νερό και προσθέτουμε την ζάχαρη. Ανακατέυουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έπειτα προσθέτουμε τις πολτοποιημένες φράουλες.
-
3
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να γίνουν μια σφικτή μαρέγκα. Μετά, την χύνουμε αργά στο μείγμα με τις φράουλες και το ζαχαρόνερο ανακατεύοντας.
-
4
Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα, το βάζουμε σε ένα μπόλ στην κατάψυξη. Κάθε 1 ώρα το ανακατεύουμε πολύ απαλά και προσεκτικά με μία σπάτουλα προς την μέση. Επανλαμβάνουμε για 4-5 φορές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια