Παγωτό Στρατσιατέλα

Bαθμολογία: 4.8182
       
 
33 ψήφοι
,

Περιγραφή

Ωραίο σπιτικό παγωτό.

Παγωτό Στρατσιατέλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 σακουλάκια σαντιγύ σε σκόνη με γεύση βανίλια
  • 400γρ. φρέσκο γάλα
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κρέμα γάλακτος των 200ml
  • 1 κουβερτούρα τριμμένη ή 1 σακουλάκι σταγόνες
  • Πουράκια για την διακόσμηση (προαιρετικά)
Στα γρήγορα
Εποχιακά: Καλοκαιρινή
Φτιάχνει: 2 λίτρα
Κόστος:
(5 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(5 ψήφοι)
Προετοιμασία: 82' (5 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 226' (4 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζω στο μίξερ το φρέσκο γάλα και τη σαντιγύ σε σκόνη και τα χτυπάω για περίπου 5 με 7 λεπτά.
  2. Προσθέτω το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζω το χτύπημα.
  3. Μόλις το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνω την κουβερτούρα και το χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά.
  4. Το βάζω σε ένα μπόλ και αμέσως στην κατάψυξη. Το αφήνω για 4 με 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
  5. Το παγωτό μας είναι έτοιμο. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με πουράκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η τριμμένη κουβερτούρα του πάει πιο πολύ από τις σταγόνες. Αν βάλετε σταγόνες καλύτερα να βάλετε 2 σακουλάκια για να είναι πιο πλούσια η γεύση.

Σχετικές συνταγές

    71 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από glykoula, 22-6-09  
    Μοιαζει πολυ με την συνταγη ¨παγωτο¨που υπαρχει μεσα στο site.Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτη εχει κ κρεμα γαλακτος κ εχει λιγη διαφορα στην παρασκευη. Εγω το σ/κ εφτιαξα την συνταγη ¨παγωτο¨ κ στο ενα μπολ εβαλα κομματακια σοκολατας κ εγινε στρατσιατελα. Πιστευω πως η κρεμα γαλακτος το κανει πιο παχυντικο.
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-6-09  
    Τη συνταγή αυτή να σου πω την αλήθεια δεν την είχα δει τώρα που το είπες την είδα.Με την κρέμα γάλακτος γίνετε πιο νόστιμο νομίζω.
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 22-6-09  
    Nτινακι μου γεια σου
    το παγωτο σου ειναι πραγματικα τελειο
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 23-6-09  
    Σ'ευχαριστώ Ξένια μου.Το έχω φτιάξει τόσες φορές και κάθε φορά εξαφανίζετε.Σήμερα έφτιαξα πάλι το παγωτό σάντουιτς.Και αυτό είναι πολύ ωραίο,δοκίμασέ το!
    #
    Σχόλιο από Evi H., 23-6-09  
    Δύο ερωτήσεις: Δεν θέλει ενδιάμεσα ανακάτεμα, όταν είναι στην κατάψυξη; Και, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αντί μόρφατ και γάλα, την μόρφατ που είναι σε τενεκεδάκι (είναι φυτική σαντυγί, αν δεν κάνω λάθος);
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 23-6-09  
    Όχι δεν θέλει ανακάτεμα ενδιάμεσα κλείσε το μπολ και άστο στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.Για την μόρφατ να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω να σου πω αν μπορείς,αλλά μάλλον δεν γίνετε.
    #
    Σχόλιο από Evi H., 23-6-09  
    Ευχαριστώ Ντίνα για την απάντηση. Αφού δεν θέλει παίδεμα, θα την φτιάξω σύντομα μάλλον και θα επανέλθω για τα πηρουνάκια σου!
    #
    Σχόλιο από Evi H., 27-6-09  
    1 πηρουνάκι για την ευκολία, 2 πηρουνάκια για τη ταχύτητα, 3 πηρουνάκια, που δε θα χρειαστεί να πάρω παγωτομηχανή τελικά φέτος, 4 πηρουνάκια που τη μοιράστηκες μαζί μας και 5 πηρουνάκια γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω!
    Το έφτιαξα σε σάντουϊτς, με μόρφατ σε τενεκεδάκι αντί για γκαρνί και γάλα (μια χαρά βγήκε) και αντί να βάλω σταγόνες σοκολάτας, βούτηξα το μισό σάντουϊτς σε σοκολάτα που έλιωσα! Τέλειο!!! Δεν λέω άλλα!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 29-6-09  
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου Evi H.Τελικά γίνετε με Μόρφατ σε τενεκεδάκι?Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν καλό.Την επόμενη φορά θα το φτιάξω και'γω έτσι όπως λές να δω πως θα βγεί.
    #
    Σχόλιο από Evi H., 29-6-09  
    Γίνετε μια χαρά από άποψη υφής, απλά έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του μόρφατ σε τενεκεδάκι. Θα δοκιμάσω κι εγώ με γκαρνί την επόμενη φορά να δω πως είναι καλύτερο!
    #
    Σχόλιο από zoe, 22-4-10  
    Υπέροχο...το έφτιαξα ακριβώς όπως λέει η συνταγή και έγινε τέλειο,μαλακό,αφράτο (χωρίς παγωτομηχανή).Δεν το ξαναχτύπησα όταν το έβαλα στην κατάψυξη και είναι η πρώτη φορά που μου γίνεται τόσο μαλακό το παγωτό.Μπράβο γιατί είχα τις αμφιβολίες μου για την επιτυχία!!!!Τα 5 πηρουνάκια είναι πολύ λίγα!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-4-10  
    zoe σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα πιρουνάκια.Χάρηκα πολύ που σου άρεσε το παγωτό και σου πέτυχε!!!
    #
    Σχόλιο από pentaggeli, 10-5-10  
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ,ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΚΑΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 10-5-10  
    pentaggeli δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πόσο κακάο πρέπει να ρίξεις γιατί δεν το έχω κάνει.Αν το έφτιαχνα όμως έτσι όπως λες θα έβαζα 2 κουταλιές της σούπας.Αν το φτιάξεις με κακάο πες μου αν έγινε καλό και πόση ποσότητα έβαλες.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου.
    #
    Σχόλιο από feggaraki, 19-6-10  
    Πολύ καλό έγινε το παγωτό!!Το έχουμε τσακίσει :)
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 20-6-10  
    feggaraki μου σ'ευχαριστώ πολύ.Χαίρομαι που σας άρεσε!!!
    #
    Σχόλιο από gioted, 13-7-10  
    Πάρα πολύ καλό το παγωτό, ο άντρας μου τρελαίνεται για Στρατσιατέλα και γι αυτό το έφτιαξα. Πλέον με την επιτυχία που είχε θα φτιάχνω το μισό στρατσιατέλα και το άλλο μισό με ότι μου ρθει στο μυαλό! :-)
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 13-7-10  
    Σ'ευχαριστώ πολύ gioted για τα καλά σου λόγια και για τα πιρουνάκια σου.Χαίρομαι που σας άρεσε!!!
    #
    Σχόλιο από gioted, 19-7-10  
    Έφτιαξα πάλι χθες το παγωτάκι, τη μισή δόση με σταγόνες σοκολάτας για στρατσιατέλα και την άλλη μισή με τριμένα cookies. Φαίνονται θεικά :-) Μια απορία όμως, είδα στα σχόλια που λένε για την μόρφατ σε τενεκεδάκι. Επειδή η ζαχαροπλαστικη δεν ηταν το ατού μου, 1 τενεκεδάκι αντικαθιστά το 1 φακελάκι γκαρνί και τα 200 ml γάλα? και τη χτυπάς μόνη της και προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά κανονικά?
    #
    Σχόλιο από manolis paschalidis, 10-6-11  
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Έφτιαξα το συγκεκριμένο παγωτό προχθές κι εχθές που το δοκίμασα ήθελα να φάω όλο το μπολ!!! Είναι πολύ γρήγορο στην παρασκευή και πεντανόστιμο!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 Επόμενο > Τέλος >>

    59 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από glykoula, 22-6-09  
    Μοιαζει πολυ με την συνταγη ¨παγωτο¨που υπαρχει μεσα στο site.Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτη εχει κ κρεμα γαλακτος κ εχει λιγη διαφορα στην παρασκευη. Εγω το σ/κ εφτιαξα την συνταγη ¨παγωτο¨ κ στο ενα μπολ εβαλα κομματακια σοκολατας κ εγινε στρατσιατελα. Πιστευω πως η κρεμα γαλακτος το κανει πιο παχυντικο.
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-6-09  
    Τη συνταγή αυτή να σου πω την αλήθεια δεν την είχα δει τώρα που το είπες την είδα.Με την κρέμα γάλακτος γίνετε πιο νόστιμο νομίζω.
    #
    Σχόλιο από xeniamanos, 22-6-09  
    Nτινακι μου γεια σου
    το παγωτο σου ειναι πραγματικα τελειο
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 23-6-09  
    Σ'ευχαριστώ Ξένια μου.Το έχω φτιάξει τόσες φορές και κάθε φορά εξαφανίζετε.Σήμερα έφτιαξα πάλι το παγωτό σάντουιτς.Και αυτό είναι πολύ ωραίο,δοκίμασέ το!
    #
    Σχόλιο από zoe, 22-4-10  
    Υπέροχο...το έφτιαξα ακριβώς όπως λέει η συνταγή και έγινε τέλειο,μαλακό,αφράτο (χωρίς παγωτομηχανή).Δεν το ξαναχτύπησα όταν το έβαλα στην κατάψυξη και είναι η πρώτη φορά που μου γίνεται τόσο μαλακό το παγωτό.Μπράβο γιατί είχα τις αμφιβολίες μου για την επιτυχία!!!!Τα 5 πηρουνάκια είναι πολύ λίγα!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 22-4-10  
    zoe σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα πιρουνάκια.Χάρηκα πολύ που σου άρεσε το παγωτό και σου πέτυχε!!!
    #
    Σχόλιο από pentaggeli, 10-5-10  
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ,ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΚΑΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 10-5-10  
    pentaggeli δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πόσο κακάο πρέπει να ρίξεις γιατί δεν το έχω κάνει.Αν το έφτιαχνα όμως έτσι όπως λες θα έβαζα 2 κουταλιές της σούπας.Αν το φτιάξεις με κακάο πες μου αν έγινε καλό και πόση ποσότητα έβαλες.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου.
    #
    Σχόλιο από feggaraki, 19-6-10  
    Πολύ καλό έγινε το παγωτό!!Το έχουμε τσακίσει :)
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 20-6-10  
    feggaraki μου σ'ευχαριστώ πολύ.Χαίρομαι που σας άρεσε!!!
    #
    Σχόλιο από gioted, 13-7-10  
    Πάρα πολύ καλό το παγωτό, ο άντρας μου τρελαίνεται για Στρατσιατέλα και γι αυτό το έφτιαξα. Πλέον με την επιτυχία που είχε θα φτιάχνω το μισό στρατσιατέλα και το άλλο μισό με ότι μου ρθει στο μυαλό! :-)
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 13-7-10  
    Σ'ευχαριστώ πολύ gioted για τα καλά σου λόγια και για τα πιρουνάκια σου.Χαίρομαι που σας άρεσε!!!
    #
    Σχόλιο από gioted, 19-7-10  
    Έφτιαξα πάλι χθες το παγωτάκι, τη μισή δόση με σταγόνες σοκολάτας για στρατσιατέλα και την άλλη μισή με τριμένα cookies. Φαίνονται θεικά :-) Μια απορία όμως, είδα στα σχόλια που λένε για την μόρφατ σε τενεκεδάκι. Επειδή η ζαχαροπλαστικη δεν ηταν το ατού μου, 1 τενεκεδάκι αντικαθιστά το 1 φακελάκι γκαρνί και τα 200 ml γάλα? και τη χτυπάς μόνη της και προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά κανονικά?
    #
    Σχόλιο από manolis paschalidis, 10-6-11  
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια! Έφτιαξα το συγκεκριμένο παγωτό προχθές κι εχθές που το δοκίμασα ήθελα να φάω όλο το μπολ!!! Είναι πολύ γρήγορο στην παρασκευή και πεντανόστιμο!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 11-6-11  
    Μανώλη σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Είναι όντως ένα πολύ εύκολο και νόστιμο παγωτό.
    #
    Σχόλιο από dcroula, 2-7-11  
    Πολύ καλό!!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 2-7-11  
    dcroula σε ευχαριστώ πολύ!
    #
    Σχόλιο από ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44, 8-7-11  
    Υπαρχει κατι που δεν μου αρεσε σ΄ αυτο το παγωτο!!!! Εκοψα μονη μου τη σοκολατα πανω σε δισκο κοπης με μαχαιρι του σεφ για να ειναι πιο χοντροκομμενα τα κομματια και οχι σαν φλουδιτσες. Μολις τα χτυπησα με το μιξερ ομως, εγιναν πολυ ψιλοκομμενα και δεν ξερω αν θα τα νιωθω οταν παγωσει και το σερβιρω!! Για τιμωρια του λοιπον, ξαναεκοψα κι αλλη σοκολατα, την προσθεσα και την ανακατεψα απαλα με ενα κουταλι! Οχι, που θα περασει το δικο του!!!!!! Περιμενω να ξημερωσει! Αυριο φοβαμαι οτι θα φαω παγωτο για πρωινο!!!! Τα πηρουνακια, επονται!!!!
    #
    Σχόλιο από ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44, 9-7-11  
    Το παγωτο ειναι τελειο!!!! Το κερασα σε φιλες και δεν πιστευαν οτι ειναι σπιτικο! Δεν μπορει να γινει πιο βελουδινο! Χρησιμοποιησα ολο το κουτακι της κρεμας γαλακτος (250ml).Την παραπανω κουβερτουρα παντως, τη χρειαζεται! Εβαλα συνολικα 200γρ., γιατι θελω να τη νιωθω μπολικη!!!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 9-7-11  
    ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ44 σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τα πιρουνάκια.Πολύ χάρηκα που το ευχαριστηθήκατε!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Evi H., 23-6-09  
    Δύο ερωτήσεις: Δεν θέλει ενδιάμεσα ανακάτεμα, όταν είναι στην κατάψυξη; Και, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω αντί μόρφατ και γάλα, την μόρφατ που είναι σε τενεκεδάκι (είναι φυτική σαντυγί, αν δεν κάνω λάθος);
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 23-6-09  
    Όχι δεν θέλει ανακάτεμα ενδιάμεσα κλείσε το μπολ και άστο στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει.Για την μόρφατ να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω να σου πω αν μπορείς,αλλά μάλλον δεν γίνετε.
    #
    Σχόλιο από Evi H., 23-6-09  
    Ευχαριστώ Ντίνα για την απάντηση. Αφού δεν θέλει παίδεμα, θα την φτιάξω σύντομα μάλλον και θα επανέλθω για τα πηρουνάκια σου!
    #
    Σχόλιο από Georgia77, 10-6-14  
    Καλησπέρα κι από μένα.Ποιά η διαφορά της μόρφατ και της κρέμας γάλακτος εκτός του ότι η μια είναι φυτικής και η άλλη ζωικής προέλευσης?Ζω εκτός Ελλάδος και δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο τύπου μόρφατ :( Πώς μπορώ να το αντικαταστήσω?
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 10-6-14  
    Δε νομιζω ότι είναι ειδικά για παγωτό (δεν εχω δηλαδή δει να γράφει κάτι τέτοιο) και πιστευω ότι η βασικη διαφορά είναι η προέλευση. Εγώ προσωπικά στα παγωτά αντικαθιστώ συχνά τα μόρφατ με κρέμα γάλακτος και το αντίστροφο.
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 10-6-14  
    ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ στη συνταγή αυτή βάζεις σαντιγύ σε σκόνη, ενώ πχ το ερμόλ είναι σαντιγύ σε συμπυκνωμένη μορφή (το οποίο χρησιμοποιούν συχνά σε παγωτά, αν και πάλι δεν είναι συγκεκριμένα για αυτό...). Νομίζω πως η σαντιγύ σε σκόνη δεν έχει διαφορά όταν χτυπηθεί από την κρέμα γαλακτος, εκτός του ότι έχει ήδη ζάχαρη μέσα. Αν λοιπόν θέλουμε να την αντικαταστήσουμε μπορούμε άνετα, απλώς ίσως να χρειαστεί λίγη ζαχαριτσα έξτρα (αν και με τα ζαχαρούχα δε νομίζω πως θα χρειαστεί. Γούστα βέβαια)

    6 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από Evi H., 27-6-09  
    1 πηρουνάκι για την ευκολία, 2 πηρουνάκια για τη ταχύτητα, 3 πηρουνάκια, που δε θα χρειαστεί να πάρω παγωτομηχανή τελικά φέτος, 4 πηρουνάκια που τη μοιράστηκες μαζί μας και 5 πηρουνάκια γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω!
    Το έφτιαξα σε σάντουϊτς, με μόρφατ σε τενεκεδάκι αντί για γκαρνί και γάλα (μια χαρά βγήκε) και αντί να βάλω σταγόνες σοκολάτας, βούτηξα το μισό σάντουϊτς σε σοκολάτα που έλιωσα! Τέλειο!!! Δεν λέω άλλα!
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 29-6-09  
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τα πιρουνάκια σου Evi H.Τελικά γίνετε με Μόρφατ σε τενεκεδάκι?Νόμιζα ότι δεν θα γινόταν καλό.Την επόμενη φορά θα το φτιάξω και'γω έτσι όπως λές να δω πως θα βγεί.
    #
    Σχόλιο από Evi H., 29-6-09  
    Γίνετε μια χαρά από άποψη υφής, απλά έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του μόρφατ σε τενεκεδάκι. Θα δοκιμάσω κι εγώ με γκαρνί την επόμενη φορά να δω πως είναι καλύτερο!
    #
    Σχόλιο από lisa17, 16-6-13  
    Το ξαναέκανε χτες με μια μικρή παραλλαγή. Καθώς δεν μου αρέσει πολύ το ζαχαρούχο και την προηγούμενη φορά ήταν πολύ έντονη η γεύση του στο παγωτό, έβαλα μισό κουτάκι ζαχαρούχο και μισό εβαπορέ! Έγινε τέλειο,δεν ξαναπαίρνω έτοιμο, ΤΕΛΟΣ!!
    #
    Σχόλιο από Trifi, 11-7-13  
    Με μισό ζαχαρούχο γάλα είχα το τέλειο παγωτο! Έτριψα γεμιστά μπισκότα σοκολάτας κι έγινε πανικός...Μπράβο για τη συνταγή σου αυτή....σ΄ευχαριστούμε πολύ!!!
    #
    Σχόλιο από marmark, 20-5-15  
    Πολύ ωραία κ εύκολη συνταγή!Έβαλα ερμολ γιατί δεν είχα μορφατ κ 3 σακουλάκια σταγόνες γάλακτος για τον ίδιο λόγο!!!

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Σπιτικό παγωτό
    Oδηγίες που θα βοηθήσουν όσους θέλουν να πετύχο...
    Συμβουλές για τη διατροφή των παιδιών το καλοκαίρι
    Καθώς οι καύσωνες και οι υψηλές θερμοκρασίες βρίσκ...
    Φτιάξτε παγωτό
    Το σπιτικό παγωτό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είν...
    Τα πάντα για την σοκολάτα
    Η σοκολάτα είναι σίγουρα από τους μεγαλύτερους ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Παγωτά
    Ένα βιβλίο 10 αγαπημένων συνταγών, του/της xlomoprosopo
    Παγωτά
    Ένα βιβλίο 21 αγαπημένων συνταγών, του/της xlomoprosopo
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 241 αγαπημένων συνταγών, του/της kika13
    Παγωτα
    Ένα βιβλίο 8 αγαπημένων συνταγών, του/της dapeitou
     ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ  ΓΛΥΚΑΚΙΑ  ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ - ΧΥΜΟΙ  ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΑΚΙΑ
    Ένα βιβλίο 43 αγαπημένων συνταγών, του/της thomaei