ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ @cook_8452751
,ΕΛΛΑΔΑ

Ωραίο σπιτικό παγωτό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η τριμμένη κουβερτούρα του πάει πιο πολύ από τις σταγόνες. Αν βάλετε σταγόνες καλύτερα να βάλετε 2 σακουλάκια για να είναι πιο πλούσια η γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

226 Minutes
2 λίτρα
  1. 2 σακουλάκια σαντιγύ σε σκόνη με γεύση βανίλια
  2. 400 γρ. φρέσκο γάλα
  3. 1 κρέμα γάλακτος των 200ml
  4. 1 κουβερτούρα τριμμένη ή 1 σακουλάκι σταγόνες
  5. Πουράκια για την διακόσμηση (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζω στο μίξερ το φρέσκο γάλα και τη σαντιγύ σε σκόνη και τα χτυπάω για περίπου 5 με 7 λεπτά.

  2. 2

    Προσθέτω το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος και συνεχίζω το χτύπημα.

  3. 3

    Μόλις το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνω την κουβερτούρα και το χτυπάω για ακόμα 2 λεπτά.

  4. 4

    Το βάζω σε ένα μπόλ και αμέσως στην κατάψυξη. Το αφήνω για 4 με 5 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

  5. 5

    Το παγωτό μας είναι έτοιμο. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με πουράκια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (68)

glykoula
glykoula @Harisiro1982
Μοιαζει πολυ με την συνταγη ¨παγωτο¨που υπαρχει μεσα στο site.Η μονη διαφορα ειναι οτι αυτη εχει κ κρεμα γαλακτος κ εχει λιγη διαφορα στην παρασκευη. Εγω το σ/κ εφτιαξα την συνταγη ¨παγωτο¨ κ στο ενα μπολ εβαλα κομματακια σοκολατας κ εγινε στρατσιατελα. Πιστευω πως η κρεμα γαλακτος το κανει πιο παχυντικο.

Από

ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ @cook_8452751
στις
,ΕΛΛΑΔΑ