Παγωτό ταχίνι

Μαγειρεύτηκε 4 φορές
FILIPPIA
FILIPPIA @cook_8461486

Πολύ εύκολο και ωραίο παγωτό με ταχίνι, συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανή ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεταλλικό μπωλ και το βάζουμε στην κατάψυξη, ανα μισάωρο βγάζουμε και χτυπάμε καλά με έναν αυγοδάρτη επαναλαμβάνοντας αυτή τη διαδικασία 4-5 φορές.Το έφτιαξα και με κρυσταλική ζάχαρη και ήταν πολύ νοστιμο, απλά πριν το ρίξω στην παγωτομηχανή το χτύπησα λίγο στο μίξερ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 Minutes
6 άτομα
  1. 200 ml γάλα
  2. 300 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  3. 200 γρ. ταχίνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προετοιμάζουμε την παγωτομηχανή με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

  2. 2

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ρίχνουμε στην παγωτομηχανή.

  3. 3

    Δουλευουμε με τις οδηγίες του κατασκευαστή της παγωτομηχανής μέχρι να δέσει το παγωτό.

  4. 4

    Οταν είναι έτοιμο το παγωτό το βάζουμε σε ένα μεταλλικό μπωλ και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 3 ώρες.

  5. 5

    Βγάζουμε από την κατάψυξη και σερβίρουμε κατευθείαν όταν επιθυμούμε, είναι πολύ κρεμώδες και δεν χρειάζεται να παραμείνει εκτός κατάψυξης για να μαλακώσει και να σερβιριστεί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (4)

Σχόλια (13)

lisa17
lisa17 @cook_8468692
Την κρέμα γάλακτος την χτυπάμε πρώτα σε σαντιγί;

Από

FILIPPIA
FILIPPIA @cook_8461486
στις