Vinny
Vinny @cook_Vinny83
,

Απλό και νόστιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι πατάτες καλό θα είναι να είναι μικρές ή αλλιώς κόψτε τες στα δύο ή στα τέσσερα, στο μέγεθος 1 μεγάλου αυγού. Επίσης, είναι προτιμότερο να είναι λευκές και όχι πολύ κιτρινισμένες, για να μην ανεβάζουν πολύ το σάκχαρο του αίματος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

120 Minutes
4-5 άτομα
  1. 1-1.5 kg παϊδάκια από κατσικάκι γάλακτος
  2. 1-1.5 kg πατάτες μικρές
  3. αλάτι χοντρό
  4. φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή μείγμα πιπεριών
  5. ρίγανη
  6. 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  7. ελάχιστο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβουμε τα παϊδάκια με το αλάτι και τη ρίγανη και μετά προσθέτουμε το πιπέρι και το μέλι. Τα αφήνουμε τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο (εάν θέλετε και από το προηγούμενο βράδυ).

  2. 2

    Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, ρίγανη και πιπέρι.

  3. 3

    Αλείφουμε με λίγο λάδι τη γάστρα για να μην κολλήσουν οι πατάτες και τις ρίχνουμε μέσα.

  4. 4

    Από πάνω βάζουμε τα παϊδάκια και ψήνουμε στους 180οC για 2 ώρες ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα τα παϊδάκια και να ψηθούν οι πατάτες.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Dimitris Moustakis
Dimitris Moustakis @cook_16750804
Σκέφτομαι να την ακολουθήσω τη συνταγή...ερώτηση...στη γάστρα χρειάζεται να βάλουμε τη σχάρα της ή τα ακουμπάμε όλα κατευθείαν στον πάτο της ??

Από

Vinny
Vinny @cook_Vinny83
στις
,