Παϊδάκια τραγανά
tjo
@cook_8483520
Γρήγορα και πεντανόστιμα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρονται ζεστά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιήστε το σκόρδο.
-
2
Σ’ ένα μπολ ανακατέψτε το λάδι, τη μουστάρδα, το χυμό του λεμονιού, τη γαλέτα, το σκόρδο και το θυμάρι.
-
3
Aλείψτε με το μείγμα τα παϊδάκια.
-
4
Ψήστε τα στο γκριλ για 20 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)