Παξιμαδάκια γλυκάνισου

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
Zoopigi

Για τον καφέ σας δεν παίζονται!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρούνται για πολύ καιρό σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 φλυντζάνι ηλιανθέλαιο
  2. 1 φλυντζάνι μαργαρίνη
  3. 1 φλυντζάνι ζάχαρη
  4. 1 φλυντζάνι ούζο
  5. 1 φλυντζάνι χυμό πορτοκαλιού
  6. 6 κουταλάκια Baking
  7. 4 κουταλάκια γλυκάνισο
  8. σισάμι για περιτύλιγμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπώλ ή στο μίξερ που φτιάχνει ζύμη ρίχνουμε το αλεύρι, το baking το γλυκάνισο, τη ζάχαρη, το λάδι και το βούτηρο και ανακατευουμε καλά.

  2. 2

    Μετά βάζουμε τα υγρά σιγά σιγά και ζυμώνουμε να γίνει μια αφράτη ζύμη.

  3. 3

    Φτιάχνουμε τα παξιμάδια μας, τα περιτυλίγουμε στο σισάμι και τα ψήνουμε στο φούρνο.

  4. 4

    Όταν ψηθούν όλα, τα κόβουμε μικρά κομμάτια και τα ξαναβάζουμε στο ζεστό φούρνο να γίνουν παξιμάδια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

Sofia Chatz
Sofia Chatz @so1234
Είναι πολύ καλά.Εγω αντικατεστησα μισό από το αλεύρι με αλεύρι γεας και βγήκαν ακόμα καλύτερα!!!

Από

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
στις
Zoopigi