Παξιμαδάκια κανέλας
Υπέροχα, τραγανά και γλυκά παξιμαδάκια που ταιριάζουν τέλεια με καφέ, γάλα, τσάι!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάω το λάδι, τη ζάχαρη και τους κρόκους
-
2
Προσθέτω το γάλα και τ'αρωματικά
-
3
Βάζω τα καρύδια ή τα αμύγδαλα ψιλικομμένα και στο τέλος βάζω εναλλάξ τη φαρίνα και τη μαρέγκα έως ότου να πλάθετε το μείγμα
-
4
Φτιάχνω 3 φρατζολάκια, τα χαράζω 2 δάχτυλα όχι όμως μέχρι κάτω και τα ψήνω στους 170 βαθμούς στην τελευταία σχάρα για 30'
-
5
Τέλος τα βγάζω και τα κόβω τελείως σε παξιμαδάκια και συνεχίζω το ψήσιμο για 15' ακόμα.
Σχόλια (4)