κύρια φωτογραφία συνταγής Πανακότα Αμαρέτο

Πανακότα Αμαρέτο

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
martuli
martuli @cook_8506710

Πανεύκολη αγαπημένη πανακότα με γεύση αμαρέτο ή ο,τι άλλο εσείς θέλετε!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε αντί για αμαρέτο, μπορούμε να βάλουμε άλλη γεύση λικέρ ή ποτό. Επίσης αν θέλουμε αντί για λικέρ προσθέτουμε 180γ ρ κουβερτούρα. Η συνταγή αποδίδει γύρω στα 10 φορμάκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 άτομα
  1. 250 ml γάλα
  2. 100 gr ζάχαρη
  3. λίγη βανίλια
  4. 3 φύλλα ζελατίνης
  5. 1 σφηνάκι αμαρέτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά βάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό να μαλακώσουν.

  2. 2

    Βράζουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και τη βανίλα.

  3. 3

    Προσθέτουμε τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης και τέλος το αμαρέτο.

  4. 4

    Βάζουμε το μείγμα σε φόρμες και το τοποθετούμε στο ψυγείο να σφίξει.

  5. 5

    Ξεφορμάρουμε και προσθέτουμε αν θέλουμε σιρόπι η φρούτα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

martuli
martuli @cook_8506710
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα