κύρια φωτογραφία συνταγής Πανακότα διαβητική

Πανακότα διαβητική

21 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
karga
karga @cook_8485266
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Πολύ καλή ιδέα είναι η προσθήκη ξηρών καρπών στο σερβίρισμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 λίτρο γάλα (χαμηλό σε λιπαρά)
  2. 10 κουταλιές σούπας σκόνη γλυκαντικό
  3. 25 gr ζελατίνη σε σκόνη
  4. μαρμελάδα για διαβητικούς για το σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε απλά το γάλα με τη γλυκαντική σκόνη σε κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε,ανακατεύουμε με σύρμα ενώ ρίχνουμε τη ζελατίνη.

  2. 2

    Αποσύρουμε το μείγμα απ τη φωτιά πριν πάρει βράση και αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε σε φορμάκια και βάζουμε στο ψυγείο.

  3. 3

    Για το ξεφορμάρισμα βοηθάει το καυτό νεράκι γύρω απ τη φόρμα. Σερβίρουμε με μαρμελάδα για διαβητικούς. Καλή σας όρεξη και χωρίς ενοχές!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

karga
karga @cook_8485266
στις
,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα