Πανακότα διαβητική
Λίγα μυστικά ακόμα
Πολύ καλή ιδέα είναι η προσθήκη ξηρών καρπών στο σερβίρισμα.
Υλικά
-
1 λίτρο γάλα (χαμηλό σε λιπαρά)
-
10 κουταλιές σούπας σκόνη γλυκαντικό
-
25 gr ζελατίνη σε σκόνη
-
μαρμελάδα για διαβητικούς για το σερβίρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε απλά το γάλα με τη γλυκαντική σκόνη σε κατσαρόλα και τα ζεσταίνουμε,ανακατεύουμε με σύρμα ενώ ρίχνουμε τη ζελατίνη.
-
2
Αποσύρουμε το μείγμα απ τη φωτιά πριν πάρει βράση και αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε σε φορμάκια και βάζουμε στο ψυγείο.
-
3
Για το ξεφορμάρισμα βοηθάει το καυτό νεράκι γύρω απ τη φόρμα. Σερβίρουμε με μαρμελάδα για διαβητικούς. Καλή σας όρεξη και χωρίς ενοχές!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια