vasilitsa
vasilitsa @cook_8470160
,

Μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι τραβάει η όρεξη σας...Είναι πανεύκολα και κρύα είναι ακόμα πιο νόστιμα.Την ζύμη μπορείτε να την κρατήσετε 1 μέρα ψυγείο αλλά μπαίνει και κατάψυξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

35 Minutes
  1. 600-700 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 1 κουταλάκι ζάχαρη
  3. 1 κουταλάκι αλάτι
  4. 1 ποτήρι γάλα εβαπορέ
  5. 2 κουταλιές βούτυρο
  6. Για την γέμιση...
  7. φέτα []
  8. (ή οποιαδήποτε άλλα τυριά σας αρέσουν, ή ζαμπόν αντί για λουκανικάκια)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Η ζύμη γίνεται γυαλιστερή μην ανησυχήσετε και αρχίζετε να βάζετε συνέχεια αλεύρι. Ζυμώνουμε τα υλικά μας

  2. 2

    Ανοίγουμε ένα φύλλο όσο χοντρό θέλουμε εμείς..

  3. 3

    Κόβουμε κυκλάκια με ένα πιατάκι ή ενα φλυτζάνι. Μπορείτε να κάνετε και μεγάλες τυρόπιτες κουρού πάλι σε μεσοφέγγαρο.

  4. 4

    Ανακατεύουμε την τριμμένη φέτα και το γκούντα και προαιρετικα βάζουμε λίγο κόκκινο πιπεράκι

  5. 5

    Τηγανίζουμε τα λουκανικάκια σε λίγο λαδάκι

  6. 6

    Ξεκινάμε και γεμίζουμε όπως θέλουμε τα κυκλακια μας, εγώ βάζω ή μόνο τυριά ή τυρια και λουκανικάκι.

  7. 7

    Αφού τα γεμίσουμε όλα ξεκινάμε να τα κλείνουμε. Φέρνουμε την μια άκρη πάνω στην άλλη και κάνουμε μισοφέγγαρα. Τις άκρες τις πατάμε με ένα πιρουνάκι.

  8. 8

    Τα αραδειάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα περνάμε με το αυγουλάκι που έχουμε χτυπήσει. Να μην είναι πολύ κολλητά γιατί απλώνουν και φουσκώνουν

  9. 9

    Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο 30-40 λεπτάκια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

dimi8546
dimi8546 @cook_8458740
AKOYGETAI K FAINETAI WRAIA SYNTAGI, SIGOURA THA DOKIMASO NA THN FTIAXO.ERVTHSH AN PROS8ESO ELAIOLADO ANTI KALAMPOKELAIO..PEIRAZEI????

Από

vasilitsa
vasilitsa @cook_8470160
στις
,