Πανεύκολα μπισκότα βουτύρου
Εύκολα μπισκότα μονο με τέσσερα υλικά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εκτός απο σταγόνες κουβερτούρας μπορείτε να προσθέσετε και ξηρούς καρπούς Προσοχή στο ψήσιμο γιατί αν παραψηθούν θα είναι σκληρά.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βγάζουμε το βούτυρο απο το ψυγείο για μισή ωρίτσα περίπου να μαλακώσει.
-
2
Κοσκινίζουμε την φαρίνα.
-
3
Σε ενα μεγάλο μπώλ ρίχνουμε το ζαχαρούχο, τις σταγόνες και το βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύουμε να λιώσει το βούτυρο.
-
4
Ρίχνουμε σιγά σιγά την φαρίνα ζυμώνοντας παράλληλα.
-
5
Σιγουρα θα πάρει μια ολόκληρει φαρίνα και προσθέτουμε οσο ακόμη χρειαστεί σιγά σιγά ώστε να μην κολλάει στα χέρια.
-
6
Κάνουμε σχήματα με κουπ πατ ή με το χέρι και βάζουμε σε λαδωμενο ταψί.
-
7
Ψήνουμε για 20' περίπου(αναλογα το φούρνο) σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σχόλια