Παντεσπάνι 3
Αφράτο, σιροπιαστό γλυκό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται με γλυκό κουταλιού κεράσι ή βύσσινο, είτε με παγωτό ή σαντιγύ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε καλά τα κροκάδια με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να φουσκώσουν πολύ
-
2
Χτυπάμε καλά τα ασπράδια σε μαρέγκα σφιχτή
-
3
Στο μείγμα κρόκων ρίχνουμε τις βανίλιες, το αλεύρι και το σιμιγδάλι εναλλάξ με τη μαρέγκα, ανακατεύοντας πολύ απαλά
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, 180 βαθμοί χωρίς να ανοίξουμε το φούρνο
-
5
Βράζουμε το σιρόπι, από όταν αρχίσει να κοχλάζει, για 5 λεπτά
-
6
Σιροπιάζουμε, ζεστό το γλυκό και κρύο το σιρόπι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (7)