Παντεσπάνι της Τασίας
Παντεσπάνι πανεύκολο και νόστιμο με σιρόπι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή μην μας καεί, ψήνεται σε λίγα λεπτά.Το ταψί ή η φόρμα πρέπει να είναι αλουμινίου,αλλιώς δεν θα φουσκώσει.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα.
-
2
Τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη πολύ καλά και μετά προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα.
-
3
Ενσωματώνουμε και τη μαρέγκα με πολύ ελαφριές κινήσεις για να μην ξεφουσκώσει.
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Δοκιμάζουμε με μαχαίρι, να μην κολλάει ζύμη πάνω του.
-
5
Σιροπιάζουμε και καλή απόλαυση!!!!
Σχόλια (14)