Παντζαροκούλουρα

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
justindim
justindim @cook_8523214

Πρόκειται για τα γνωστά καροτοκούλουρα λίγο αλλαγμένα για όσους τα βαρέθηκαν με παντζάρι και σκόρδο. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε.

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδή η δόση αυτή βγάζει πάνω από τρία ταψιά, μπορείτε να κάνετε τη μισή. Τα ζήλεψα από φούρνο της γειτονιάς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 ποτήρι κρασί λευκό
  2. 3 μέτρια παντζάρια ωμά τριμμένα στο ψιλό του τρίφτη και στυμμένα με το χέρι να φύγουν τα πολλά ζουμιά
  3. σκόρδο σε σκόνη (όσο μας αρέσει)
  4. αλεύρι ή κόκκινη φαρίνα λιγότερο από κιλό ή για όλες τις χρήσεις με την προσθήκη baking powder (2 κουταλιές)
  5. 1 πρέζα αλάτι
  6. ζάχαρη κατά βούληση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τα ανακατεύω όλα μαζί σε ένα μπολ με το χέρι, όχι στο μίξερ.

  2. 2

    Τα πλάθω σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια με τη βοήθεια λίγο καλαμποκέλαιου (όσο πιο λεπτά, τόσο πιο νόστιμα), τα τοποθετώ σε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνω στον αέρα για 25 λεπτά περίπου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

justindim
justindim @cook_8523214
στις