κύρια φωτογραφία συνταγής Παντζαροσαλάτα με ξυνόμηλο
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 μεγάλο βάζο παντζάρια
  2. 1 ξυνόμηλο
  3. Λίγη καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  4. 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  5. 1 βαζάκι μαγιoνέζα
  6. 1 σκελίδα σκόρδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξύνουμε το ξυνόμηλο στην χοντρή πλευρά του τρίφτη και το στίβουμε ελαφρώς για να μην έχει πολλά υγρά.

  2. 2

    Κόβουμε τα παντζάρια σε κύβους.

  3. 3

    Λιώνουμε το σκόρδο σε γουδί-μουλτι, το προσθέτουμε στο γιαούρτι μαζί με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

  4. 4

    Σε μπολ ανακατεύουμε το παντζάρι, το τριμμένο ξυνόμηλο, την καρυδόψιχα χοντροκομμένη και το μίγμα γιαουρτιού-σκόρδου.

  5. 5

    Αφήνουμε στο ψυγείο για καμιά ώρα να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

KristineS
KristineS @cook_8451507
Πολύ ενδιαφέρουσες γεύσεις. Μπράβο Σκέφτομαι να προσθέσω και ψιλοκομμένο σέλερυ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Από

Afroditi D
Afroditi D @cook_8450858
στις
Patra,